https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/13920406122313287756124.jpg

وارد تنظیمات کاربری خود شوید و در قسمت Account Settings به دنبال گزینه deactivate بگردید. بعد از فعال کردن deactivate پروفایل کاربری شما از دید سایر کاربران فیسبوک بصورت کامل و بلادرنگ حذف خواهد شد اما به محض اینکه شما مجددا به فیسبوک خود وارد شوید این پروفایل مجددا ایجاد خواهد شد. اگر دو هفته با اکانت خود در این وضعیت باقی بمانید و به پروفایل وارد نشوید اکانت شما بصورت خودکار حذف خواهد شد. اگر فکر می کنید که به هیچ عنوان دیگر نمی خواهید از فسبوک استفاده کنید ، می توانید به مدیریت فیسبوک این موضوع را اطلاع رسانی کنید تا بصورت دائمی از فیسبوک اکانت شما حذف شود. دقت کنید که زمانیکه اکانت شما بصورت دائمی حذف شود دیگر قادر به ایجاد کردن مجدد آن نیستید بنابراین اگر احتمال می دهید که بعد ها شاید بخواهید وارد فیسبوک شوید گزینه Download a copy of your info را انتخاب کنید تا یک کپی کامل از پروفایل شما برای شما تهیه شود و برای شما ایمیل شود.بعد ها می توانید از طریق همین اطلاعات پروفایل خود را مجددا ایجاد کنید اما اگر مثل من قصد حذف کامل اکانت را دارید به آدرس زیر وارد شوید :

https://www.facebook.com/help/delete_account
پاک کردن اکانت فیسبوک

با وارد کردن لینک بالا با تصویر بالا مواجه خواهید شد ، گزینه Delete Account را انتخاب کنید تا با تصویر زیر مواجه شوید :

حذف کردن کامل اکانت فیسبوک

 

حذف کامل اکانت فیسبوک

در اینجا یکبار رمز عبور همیشگی اکانت فیسبوک خود را وارد کنید و اعداد و حروفی که در کارد مشاهده می کنید را نیز در پایین برای تایید وارد کنید و بر روی گزینه OK کلیک کنید . بعد از کلیک کردن بر روی OK با تصویر بعدی بالا مواجه خواهید شد که اعلام می کند اکانت شما Deactivate شده است و کافیست ۱۴ روز با این اکانت وارد فیسبوک نشوید تا اکانت بصورت دائم حذف شود. بر روی OK کلیک کنید و از فیسبوک برای همیشه خداحافظی کنید. ITPRO باشید
نویسنده : محمد نصیری
منبع : انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران